Olet täällä

5 keinoa saada verkkokauppa kannattamaan

5 keinoa saada verkkokauppa kannattamaan

Koulutuksen sisältö

Asiakkaiden ostaminen tapahtuu yhä enemmän digitaalisissa kanavissa. Erityisesti verkkokauppa on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Haaga-Helian eComLab -ympäristö tarjoaa puitteet verkkokaupan kehittämiselle ainutlaatuisessa, innovatiivisessa sähköisen kaupankäynnin laboratoriossa. Keskitymme asiakaskokemuksen parantamiseen, myynnin kasvattamiseen ja verkkokauppojen kansainvälistymiseen.

Teemat

 • Verkkokauppa liiketoimintamallina ja jakelukanavana
 • Verkkokaupan perusta: kysyntä ja markkinat
 • Toiminnalliset ratkaisut ja asiakaspolut kaupassa
  • Kaupan rakenne
  • Tuoteinformaatio
  • Löytääkö asiakas haluamansa tuotteen vaivattomasti?
 • Verkkokaupan markkinointi ja globaalit markkinat
  • Markkinoinnin digi- ja muut välineet
  • globaalit mahdollisuudet – globaali kilpailu

Kenelle

Koulutus soveltuu joko verkkokaupan perustamista suunnitteleville tai jo verkkokauppaa pyörittäville. Koulutukseen osallistujaa voi mietityttää, miten verkkokaupasta saisi entistä kannattavamman. Koulutuksen näkökulma on innovatiivinen ja käytännönläheinen.

Kouluttaja

Marko Mäki. Marko on koulutukseltaan kauppatieteiden lisensiaatti. Osaamisalueina hänellä ovat markkinointi, palveluliiketoiminta sekä asiakaspalvelun kehittäminen. Hän on työskennellyt myös markkinatutkijana ja konsulttina. Toisena kouluttajana toimii Mikko Rekola.

Aika ja paikka

Aika: Keväällä 2020 klo 12.00-16.00. Tarkka ajankohta päivitetään sivulle lähiviikkoina.
Paikka: Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki.  

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 193,50 € (+ ALV 24% = 239,94 €). Hinta sisältää koulutuksen sekä koulutusmateriaalin ja iltapäiväkahvin.

lmoittaudu

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2019 KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT.

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä; vahvistamme toteutumisen sähköpostitse viimeistään noin kahta viikkoa ennen koulutusta. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen Haaga-Helian vahvistussähköpostia. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Pyydä alla tarjous yrityskohtaiseen koulutukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Countdown