Olet täällä

Digitaaliset palvelut työvälineenä

Digitaaliset palvelut työvälineenä

Digitalisaatio luo uusia haasteita ja osaamisvaatimuksia kaikille aloille. Miten ideoida ja hyödyntää digitaalisia palveluita oman työn arjessa?  

Kenelle?

Koulutus sopii kaikille, jotka ideoivat tai kehittävät liiketoiminnalle palveluratkaisuja, kuten toimivampia sijaisjärjestelyjä tai työajanseurantaa, tai joiden yrityksissä on tarvetta kustannustehokkaille ja käyttäjälähtöisille sähköisille ratkaisuille. Koulutukseen voi osallistua toimialasta riippumatta.

Sisältö

Koulutuksessa opit ymmärtämään digitaalisuutta sekä digitaalisten palvelujen hyötyjä ja tärkeyttä. Koulutus sisältää toiminnallisen työpajapäivän, jossa ideoidaan uusia omaa työtä tukevia digitaalisia palveluja ja muotoillaan palvelua palvelukonseptoinnin keinoin. Työpajan sisältönä on:

  • Digitaalisuus-termin ymmärtäminen
  • Digitaalisten palveluiden hyödyt liiketoiminnalle
  • Digitaalisten palveluiden suunnittelu ja ideointi
  • Digitaalisten palveluiden aloittaminen
  • Digitaalisten palveluiden tehokas toteuus
  • Digitaalisen palvelun arviointi ja kehittäminen

Työpajaa edeltää kouluttajan aiheeseen johdattava pienimuotoinen ennakkotehtävä.

Aika ja paikka

Aika: tarkentuu myöhemmin

Koulutus alkaa aamukahvilla klo 8.30 - 9.00. 

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasila, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 190 € / osallistuja (+ ALV 24 % = 235,60 €). Hinta sisältää osallistumisen työpajaan, koulutusmateriaalin ja aamukahvin.

 

Työpaja toteutetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään 15. Maksimiosallistujamäärä on 28 henkilöä. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen koulutuksen vahvistuspäätöstä. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helian lehtori Niina Kinnunen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Countdown