Olet täällä

Digikanavat haltuun

Digikanavat haltuun

Digikanavat haltuun -koulutuksen tavoitteena on tarjota yrityksille käytännönläheistä osaamista omien digikanavien valintaan ja parempaan hyödyntämiseen.

Koulutus alkaa ennakkotehtävällä, jonka tarkoituksena on herätellä osallistujat digitaalisen mediakentän muutoksiin sekä auttaa tekemään siihen liittyviä kanavavalintoja. Tämän jälkeen koulutus jatkuu käytännönläheisellä workshopilla, joissa pureudutaan erityisesti yrityksen omien kanavien kehittämiseen. Koulutuspäivänä tutustutaan myös Haaga-Helian eComLabiin, jossa voidaan kokeilla erilaisia verkkotyökaluja asiakkaan ostopolun eri vaiheissa.

Workshop klo 9.30-16
  • Yrityksen omat digikanavat
  • Inbound- ja sisältömarkkinointi
  • Verkkosivut ja kampanjasivut
  • Hakukoneoptimointi
  • Sosiaalinen media

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien tuntemusta, ymmärrystä niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa sekä käytännön osaamista niiden ylläpidosta ja sisällöntuotannosta.

Aika ja paikka

Workshop: klo 9.30-16. Tarkka ajankohta päivitetään sivuille myöhemmin - pyydä alta yrityskohtaista tarjousta.

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasila, Ratapihantie 13, Helsinki.

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 239 €/henkilö (+ alv 24 %). Hinta sisältää workshopin, koulutusmateriaalit sekä aamukahvin ja lounaan koulutuspäivänä.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä; vahvistamme toteutumisen sähköpostitse viimeistään noin kahta viikkoa ennen koulutusta. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen Haaga-Helian vahvistussähköpostia. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helian markkinoinnin lehtori ja Copywriter Johanna Mäkeläinen. Johannalla on lähes 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia omalla käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä edutech- ja pelialalla. Koulutukseltaan Johanna on MA Digital Media.

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

Hyvä, kattava paketti aiheesta. Osaava kouluttaja.

Kiva, keskusteleva ilmapiiri. Käytännön juttuja ja esimerkkejä.

Ajankohtaiset tilastot ja data. Hyvin rytmitetty päivä.

 

Kysy yrityskohtaista tarjousta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Countdown