Olet täällä

Yrittäjän kirjanpidon perusteet

Yrittäjän kirjanpidon perusteet

Oletko ulkoistanut kirjanpitosi tilitoimistolle? Hienoa, näin usein kannattaakin tehdä. Vastuuta kirjanpidosta ja tuloksesta et kuitenkaan voi ulkoistaa.

Kirjanpidon perusteiden tunteminen kuuluu kaikkien yritystoiminnassa toimivien perustaitoihin. Kirjanpidossa tehtävät valinnat vaikuttavat myös verojen määrään. Yrittäjän kirjanpidon perusteet -kurssilla käydään yhden päivän aikana läpi seuraavat asiat:

  • kirjanpitovelvollisuus, vaatimukset kirjanpitomateriaalille, maksu- ja suoriteperiaate
  • arvonlisäveron vähennysoikeuden rajoitukset
  • suoriteperiaatteen mukainen tilinpäätös ja sen tulkinta, tilintarkastus
  • verotettavan tulon laskemisen periaatteet

Opiskelijat saavat mukaan Helsingin Kauppakamarin julkaiseman kirjan Pien- ja mikroyrityksen tilinpäätös käytännönläheisesti (2017).

KOHDERYHMÄ

Koulutus soveltuu kaikille yrittäjille ja yritystoiminnan perustamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ja/tai yrittäjyydestä.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Ulrika Lindblad. Ulrika on toiminut laskentatoimen lehtorina kymmenen vuoden ajan, julkaissut kirjan uudistetusta kirjanpitolaista sekä on tällä hetkellä Taloushallintoliiton hallituksen jäsen.

 

 

KOULUTUKSEN HINTA

Koulutuksen hinta on 228 e + alv 24% = 277,76 e päivä/osallistuja. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä aamukahvin.

KOULUTUKSEN AIKATAULU JA ILMOITTAUTUMINEN

Aika: lauantaina 1.2. klo 10-15
Paikka: Haaga-Helia Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki

lmoittaudu

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä; vahvistamme toteutumisen sähköpostitse viimeistään noin kahta viikkoa ennen koulutusta. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen Haaga-Helian vahvistussähköpostia. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Pyydä alla tarjous yrityskohtaiseen koulutukseen.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

Countdown