Olet täällä

Haaga-Helia työnantajana? - Uratarinoita

Haaga-Helia työnantajana? - Uratarinoita

Suvi Starck, Learning & Development Specialist (MBA, Coach & AMO)

 

- Työskentelen kolmessa eri roolissa Haaga-Heliassa. Ensiksi sparraavana ja uudistavana HRD-asiantuntijana jossa vastaan tutkimus-, kehitys- ja innovaatio- sekä yrittäjyysosaamisesta. Toi siinä vastaan lähinnä tutkimus, kehitys ja innovaatio-osaamisesta sekä yrittäjyysosaamisesta. Toinen roolini on innostava TKI-asiantuntija ja kolmas fasilitoiva ja couchaava opettaja.

Mikä tekee työstäni erityisen merkityksellistä, on mahdollisuus vaikuttaa. Itselläni se on kiinni kolmesta asiasta: Täytyy olla halu tehdä, kiinnostus siihen sekä into toimeenpanna niitä asioista, joista on oikeasti kiinnostunut. Itse pääsen vaikuttamaan Haaga-Heliaan strategiatyön kautta. On upeaa päästä vaikuttamaan siihen, millaiseksi meidän organisaation toimintakulttuuri muodostuu.

Innostun työssäni yhteiskehittämisestä ja yhdessä tekemisestä. Yksin puurtamiselle tokin on aikansa, mutta minusta on ihan valtavan ihanaa tehdä töitä yhdessä. Miksi kehotan ihmisiä hakemaan meille? Täällä Haaga-Heliassa arvostetaan jokaista osaajaa. Kun tänne tulee töihin, niin todella pääsee oman osaamisensa kautta eteenpäin uralla!


Tiina Mehto, Senior lecturer, HR and Leadership, Haaga-Helia

- Olen ollut kaksikymmentä vuotta kansainvälisessä bisneksessä ja siitä 19 vuotta ICT-alalla. Tein siellä tuotehallinnan, markkinoinnin, sisäisen viestinnän ja HR:n tehtäviä. Intohimoni on aina ollut osaamisen, oppimisen ja organisaation kehittäminen.

Suoritin opettajan pedagogiset opinnot vuonna 2009 ja tein opetusharjoitteluni täällä Haaga-Heliassa. Siitä se siemen lähti itämään. Harjoittelu oli hieno kokemus ja jo silloin mietin, että kunpa joskus pääsisin työskentelemään opettajana ja vieläpä Haaga-Heliassa.

Pidän siitä, että työni on monipuolista, työnkuvaani kuuluu erilaiset opetus-, tutkimus- ja kehittämistehtävät. Opetuksen lisäksi teen myös yhteistyötä työelämän edustajien kanssa. Haaga-Heliassa on parasta innostuneet opiskelijat ja kollegat sekä työelämäyhteistyö. Merkitykselliseksi työni tekee se, että saan opiskelijoiden kautta olla kehittämässä tulevaisuuden hr- ja esimiestyötä.

Katso kaikki tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat.

Countdown