Olet täällä

StartUp School

StartUp School

StartUp School on Haaga-Helian ohjelma, joka tukee sekä yrittäjyydestä kiinnostuneita että yrittäjänä jo toimivia opiskelijoita. Opiskelu StartUp Schoolissa on käytännönläheistä ja tähtää oman yrityksen perustamiseen tai olemassaolevan yritystoiminnan kehittämiseen, samalla opintopisteitä kerryttäen. Tällä hetkellä noin 200 opiskelijaa on mukana StartUp Schoolin toiminnassa. Vuosittain StartUp Schoolin opiskelijat perustavat noin 30 yritystä.

Toimimme kaikilla Haaga-Helian viidellä kampuksella ja kaikissa koulutusohjelmissa. Opiskelijana voit aloittaa työskentelyn kanssamme milloin vain, mihin aikaan lukuvuotta tahansa.

Kaikki Haaga-Helian opiskelijat voivat osallistua StartUp Schoolin toimintaan. Mahdollisten tiimikumppaneittesi ei tarvitse olla Haaga-Heliasta.

Opiskelitpa siis missä tahansa Haaga-Helian koulutusohjelmassa, ota meihin rohkeasti yhteyttä kun haluat oppia lisää yrittäjyydestä tai kaipaat apua yrityksen perustamiseen tai kehittämiseen. Haluamme kuulla tarinasi ja auttaa sinua eteenpäin!

ATTITUDE. ACTION. SUCCESS.

Lisätietoja:

www.startupschool.fi
startupschool@haaga-helia.fi
facebook.com/hhstartupschool
twitter.com/hhstartupschool
instagram.com/hhstartupschool/