Olet täällä

Hae opiskeluoikeuden palautusta

Hae opiskeluoikeuden palautusta

Opiskelija, jonka opiskeluoikeus on päättynyt, voi hakea opiskeluoikeuden palauttamista koulutusohjelmasta vastaavalta. Valtioneuvoston asetuksen (1440/2014) mukaisesti hakemuksesta peritään 50 euron käsittelymaksu. Huom. hakemustasi ei käsitellä, mikäli maksusuoritus puuttuu. Käsittelymaksua ei palauteta.

 

Opiskelijalla on oltava suunnitelma valmiina opintojen loppuun saattamiseen ennen lomakkeelle kirjautumista. Helpottaaksesi lomakkeen täyttämistä, esikatsele Opiskeluoikeuden palautushakemus tästä >> (punaisella merkityt kohdat ovat pakollisia).
 

Ennen hakemuksen jättämistä opiskelija tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautumisen jälkeen opiskelija jatkaa hakemukseen. Käsittelymaksu maksetaan verkkomaksuna hakemuksen täyttämisen jälkeen. Huom. järjestelmässä on aikakatkaisu, joten siirry maksamaan heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

 

Huom. on erityisen tärkeää, että Vetuma-maksamisen jälkeen palaat vielä E-lomakkeelle, muutoin maksutiedot eivät tallennu. Paluu E-lomakkeelle tapahtuu automaattisesti ja kestää noin kolme sekuntia, minä aikana selainta ei saa sulkea tai käyttää Back/takaisin painiketta (nuoli vasemmalle). Jos paluu ei tapahdu automaattisesti, klikkaa 'Palaa palveluntarjoajan sivulle' linkkiä. Alla olevan linkin kautta pääset hakemukseen.

 

Hakemus opiskeluoikeuden palauttamiseksi >>

 

Kun lomake on tallentunut loppuun asti saat automaattiviestin sähköpostiisi tallentamistasi tiedoista.
Lomakkeen täyttämisen jälkeen pääset antamaan palautetta e-lomakkeen käytöstä.

 

Huom. Jos olet opiskellut liiketaloutta Vallilan toimipisteessä valitse hakemuksella Liiketalous, Malmi ja Malmin toimipiste.

Jos sinulla on kysymyksiä tästä tai ongelmia lomakkeen kanssa, otathan yhteyttä Opintotoimistoon.

 

Ohjeita

  • Vetuma-tunnistus > E-lomake > Vetuma-maksaminen
  • Huom. keväällä 2017 Haaga-Heliaan hyväksytyt, jotka ovat ottaneet paikan sitovasti vastaan, mutta menettäneet opiskeluoikeuden puuttuvan läsnäoloilmoittautumisen takia, voivat jättää täyttämättä seuraavat kohdat: opiskelijanumero, miten opintojen edellytykset ovat muuttuneet aiemmasta? opintosuunnitelma opintojen loppuun saattamiseksi?