Olet täällä

Opintojaksoluettelo, Hotelli- ja ravintola-alan (keittiömestari) koulutusohjelma, Helsinki, nuoret ja aikuiset (opetussuunnitelma 2010-2014)

Opintojaksoluettelo, Hotelli- ja ravintola-alan (keittiömestari) koulutusohjelma, Helsinki, nuoret ja aikuiset (opetussuunnitelma 2010-2014)
Hotelli- ja ravintola-alan (keittiömestari) koulutusohjelma
Opinnot Koodi Laajuus
1. vuosikurssi   62
OK Palveluosaaminen, toimintaympäristö ja asiakkuus
PO OJ Markkinoinnin ja myynnin perusteet PTA1RR001 3
PO OJ Matkailun perusteet PTA1RR002 3
PO OJ Henkilökohtaiset viestintätaidot PTA1RR003 3
PO OJ Talousmatematiikan perusteet ja taulukkolaskenta PTA1RR004 4
PO OJ Sähköinen liiketoiminta PTA1RR005 3
PO OJ Hotell-, restaurang- och turismsvenska PTA1RR006 3
PO OJ English for Hotel, Restaurant and Tourism Industry PTA1RR007 3
PO OJ Yksilö työyhteisössä PTA1RR008 3
PO OJ Kauppaoikeus PTA1RR009 3
PO OJ Johdatus opintoihin ja työelämään PTA1RR010 3
AO OJ Ravintolajuomat PTA2RR011 3
AO OJ Talouden raportointi ja seuranta PTA2RR012 3
     
AO OJ Ruoka palvelutuotteena PTA2RR013 12
Majoitusliiketoiminta PTA2RR013A 3
Ravitsemustieteen perusteet PTA2RR013B 3
Ravintolapalvelun perusteet PTA2RR013C 3
Ruokatuotanto 2 PTA2RR013D 3
     
AO OJ Käytännön ruoanvalmistus PTA2RR014 13
Ruokatuotanto 1 PTA2RR014A 5
Ruoanvalmistuksen teoreettiset perusteet ja ruoan turvallisuus PTA2RR014B 6
Ruokalistasuunnittelu PTA2RR014C 2
     
2. Vuosikurssi   73
     
OK Taloudellinen osaaminen, yrittäjyys ja esimiestaidot    
PO OJ Svenska i arbetslivet TYE1RR001 3
PO OJ Budjetointi ja tulosseuranta TYE1RR002 3
PO OJ Markkinointiviestintä TYE1RR003 4
PO OJ Työhyvinvointi sekä tutkimus- ja kehittämismenetelmät TYE1RR004 6
PO OJ Päivittäisjohtaminen TYE1RR005 4
     
AO OJ Ruokapalvelualan prosessit TYE2RR006 15
English for Business Situations TYE2RR006A 3
Toiminnan organisointi TYE2RR006B 3
Laatu hotelli-, ravintola- ja matkailualalla TYE2RR006C 3
Ravintolan myyntiprosessit ja tilaustarjoilu TYE2RR006D 3
Ruokatuotannon prosessit TYE2RR006E 3
     
AO OJ Asiakaslähtöinen kehittäminen TYE2RR007 14
Asiakkuusmarkkinointi palveluyrityksessä TYE2RR007A 3
Ruokatuotannon tuotekehitys ja kannattavuuden suunnittelu TYE2RR007B 5
Syventävä elintarviketieto TYE2RR007C 3
Työoikeus TYE2RR007D 3
     
AO OJ Yrittäjyys ja liiketoiminnan aloittaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla TYE2RR008 4
     
3. Vuosikurssi   39
     
OJ Syventävä työharjoittelu RHA6RR009A 10
     
OK Strateginen johtaminen ja liiketoiminnan kehittäminen    
PO OJ International Communication Skills SJL1RR001 3
AO OJ Strateginen johtaminen SJL2RR002 3
AO OJ Markkinoinnin johtaminen SJL2RR003 3
AO OJ Kansantaloustiede SJL2RL008 3
AO OJ Henkilöstöjohtaminen SJL2RR005 3
AO OJ Liiketoiminnan ja viestinnän suunnittelu SJL2RR006 5
AO OJ Investointilaskenta ja verotus SJL2RR007 3
AO OJ Vastuullinen liiketoiminta SJL2RR008 3
AO OJ Ruokatuotannon suunnittelu ja johtaminen SJL2RR009 3
     
OJ Työharjoittelu RHA6RR004 20
Perusharjoittelu RHA6RR004A 10
Ammattiharjoittelu RHA6RR004B 10
     
PO Toinen vieras kieli (Opetustarjonta OPS 2015:n mukaan, kurssit erinimisiä)   6
Ranskan alkeet 1 FRE4RH201 3
Ranskan alkeet 2: Palvelutilanteet FRE4RH202 3
Le français de l´hôtellerie, de la restauration et du tourisme 1 FRE4RH401 3
Le français de l´hôtellerie, de la restauration et du tourisme 2 FRE4RH402 3
Saksan alkeet 1 GER4RH201 3
Saksan alkeet 2: Palvelutilanteet GER4RH202 3
Deutsch im Hotel, Restaurant und Tourismus 1 GER4RH401 3
Deutsch im Hotel, Restaurant und Tourismus 2 GER4RH402 3
Espanjan alkeet 1 SPA4RH201 3
Espanjan alkeet 2: Palvelutilanteet SPA4RH202 3
Español de Turismo, Hostelería y Gastronomia SPA4RH401 3
Español de Turismo, Hostelería y Gastronomia 2 SPA4RH402 3
Venäjän alkeet 1 RUS4RH201 3
Venäjän alkeet 2: Palvelutilanteet RUS4RH202 3
     
Vapaasti valittavat opinnot   15
     
Opinnäytetyö RON7RR001B 12
Opinnäytetyöseminaari RON7RR001A 3
     
Yhteensä   210