Olet täällä

Avaa ovet työelämään – ja lahjoita opiskelijoiden ja Suomen tulevaisuuteen

Avaa ovet työelämään – ja lahjoita opiskelijoiden ja Suomen tulevaisuuteen

Ole mukana viemässä suomalaista osaamista ja tutkimushankkeita uudelle tasolle. Lahjoittamalla autat niin Haaga-Helian opiskelijoita kuin tutkimushankkeita rakentamaan uudenlaista tulevaisuutta Suomelle.   

Monia tapoja lahjoittaa

Alkuvuodesta tehty lakimuutos mahdollistaa nyt myös lahjoitustoiminnan ammattikorkeakouluille. Vaikka valtio takaa jatkossakin kaikkien ammattikorkeakoulujen riittävän perusrahoituksen, rahoitusrakenteen painopiste siirtyy entistä enemmän ulkopuolisen rahoituksen suuntaan. Jos haluat lahjoittaa Haaga-Helialle, klikkaa Tee lahjoitus. Lahjoituksen voit tehdä minkä suuruisena haluat. Yli 10 000 euron lahjoituksen voit kohdentaa haluamaasi kohteeseen. 

Lahjoitukset voi vähentää verotuksessa

Lahjoitukset mahdollistavat yksityishenkilöille verovähennysoikeuden vähintään 850 euron ja enintään 500 000 euron suuruisesta lahjoituksesta. Vähennyksen taloudellinen vaikutus maksajalle riippuu veroprosentin suuruudesta. Esimerkiksi korkeimmassa veroluokassa 1 000 euron lahjoitus keventää lahjoittajan kukkaroa verovähennyksen jälkeen vain 450 euroa. Lahjoitusvähennyksen saa myös useammasta erillisestä lahjoituksesta. Myös yrityksille ja yhteisöille 850–250 000 euron suuruinen lahjoitus on vähennyskelpoinen verotuksessa.

Halutessasi lisätietoja ota yhteyttä lahjoitustiimiimme.

 

Lahjoita-painike