Olet täällä

Master-tutkinnot

Master-tutkinnot

Haaga-Helian Master-tutkinto tukee kehittymistäsi asiantuntijana ja etenemistäsi työuralla. Voit hakea opintoihin, jos olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon ja ollut soveltuvissa työtehtävissä vähintään kahden vuoden ajan tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Master-opinnoissa pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Koulutus koostuu aidoista työelämäprojekteista, ja pääset soveltamaan osaamistasi työelämässä jo opintojen aikana. Tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu maisterin tutkinto ja syventää asiantuntijuuttasi ja vetovoimaisuuttasi työmarkkinoilla.

Seuraavaksi haussa olevat Master-koulutukset

Tradenomi YAMK, hakuaika 18.3.-1.4.2020

Restonomi YAMK, hakuaika 18.3.-1.4.2020

Liikunnanohjaaja YAMK, hakuaika 18.3.-1.4.2020

Kaikki suomenkieliset Master-koulutukset:

Kaikki englanninkieliset Master-koulutukset:

Please note! The previously offered programmes Degree Programme in International Business Management and Degree Programme in Communication Management are included in DP in Leading Business Transformation and Liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus and their specializations.

Master-tutkinnon rakenne, suuntautumisvaihtoehdot ja opintojaksot

Opintojen laajuus on 90 opintopistettä, Uudistuvan journalismin koulutuksessa 60 opintopistettä. Tutkinnon keskeinen osa on opinnäytetyö (30 op), joka on esimerkiksi opiskelijan työnantajaorganisaation kehittämiseen liittyvä hanke. Tutustu tutkinnon rakenteeseen, suuntautumisvaihtoehtoihin ja opintojaksoihin täällä.

 

Usein kysytyt kysymykset

Countdown