Olet täällä

Tähtää kohti ammattikorkeakoulututkintoa!

Tähtää kohti ammattikorkeakoulututkintoa!

Haaga-Helian avoin ammattikorkeakoulu antaa mahdollisuuden hakea tutkinto-opiskelijaksi ns. avoimen väylän kautta. Kun olet suorittanut avoimessa ammattikorkeakoulussa vähintään 60 opintopistettä tiettyyn koulutusohjelmaan soveltuvia opintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi suomenkielisiin koulutusohjelmiin avoimen väylän kautta. Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi, kun saat kuluvan lukukauden aikana suoritettua vaadittavat 60 opintopistettä. Hakuaika on kaksi kertaa vuodessa, lisätietoja ja hakuajat löytyvät täältä. 

Suosittelemme, että suoritat kyseisen koulutusohjelman perusopintoja 60 opintopistettä. Sen jälkeen voit hakea tutkinto-opiskelijaksi pohjakoulutuksesta ja työkokemuksestasi riippumatta (huomioithan, että ylempiin tutkintoihin pohjakoulutus ja työkokemus vaaditaan). Valinta tehdään opintosuoritusten arvosanojen keskiarvon ja haastattelusta saatavan pistemäärän perusteella.  Koulutusohjelmat voivat asettaa hakukohdekohtaisia keskiarvon vähimmäisvaatimuksia, yleensä edellytetään vähintään 3.0 keskiarvoa.

Katso lisätietoja täältä!

Avoimen väylän kautta voi hakea seuraaviin koulutusohjelmiin. Katso koulutusohjelman opintojaksojen suositeltu suoritusjärjestys!

Päiväkoulutus:

Monimuotokoulutus:

Voit hakea avoimen väylän kautta myös ylempien AMK-tutkintojen koulutuksiin. Hakukelpoisuuden antavien opintojen lisäksi hakijalla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava sekä vähintään kolme (3) vuotta työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen alalta, jolle on hakemassa (vanhan opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon suorittaneelta, joka on sittemmin suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon, voidaan vaadittavaksi työkokemukseksi hyväksyä myös ennen korkeakoulututkinnon suorittamista saatu työkokemus asianomaiselta alalta).