Olet täällä

Myyntityön koulutus

Myyntityön koulutus

Tradenomi (AMK), laajuus 210 op, Toimipiste: Pasila

Myyntityön koulutus tarjoaa sinulle valmiudet rakentaa haastava ja kiinnostava työura asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen myyntityön parissa. Meiltä valmistut myynnin ja asiakkuuksien kehittämisen osaajaksi, jonka erityistaidot painottuvat erilaisten asiakkaiden odotusten ymmärtämiseen, asiakkaiden kohtaamiseen, vaativaan henkilökohtaiseen myyntityöhön ja yritysten väliseen (B-to-B) liiketoimintaan. Myyntityön osaajana tiedät, mitä henkilökohtaisia tietoja, taitoja ja asennetta tuloksekas myyntityö edellyttää, ymmärrät erilaisia myyntityön toimintaympäristöjä ja hallitset asiakkuuksien kehittämisessä ja johtamisessa tarvittavat perustiedot.

Koulutuksessa painotamme myynti-, asiakas- ja liiketoimintaosaamisesi sekä viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitojesi kehittymistä. Opit vaativissa myyntitehtävissä tarvittavat tiedot ja taidot monipuolisessa oppimisympäristössä pienryhmätyöskentelyn, itseopiskelun, yritystyöskentelyn ja asiantuntijaluentojen avulla.

 

"Työskentelen Lassila & Tikanoja Oyj:n ympäristöpalveluissa myyntineuvottelijana. Työhöni kuuluu uusasiakashankinta sekä tietysti myös jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen. Olen yritysasiakkaiden kanssa päivittäin yhteyksissä niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitsekin.

Myynnissä tärkeässä roolissa ovat viestintä- ja vuoro­vaikutustaidot, joihin Haaga-Heliassa panostetaan paljon. Myynnin koulutuksessa on paljon erilaisia ryhmätöitä ja projekteja, joissa sai harjoittaa näitä molempia tärkeitä taitoja. Opintojen kautta sainkin esiintymiskokemusta ja -varmuutta, joista hyödyn valtavasti.

Haaga-Heliassa opetus on laadukasta, ja haagahelialaisten tutkintoja arvostetaan työmaailmassa."

Veera Kouri, myyntineuvottelija, Lassila & Tikanoja Oyj

Kevään 2017 yhteishaku päivätoteutukseen

toimipiste: Pasila

 

Syksyn 2017 yhteishaku päivätoteutukseen

toimipiste: Helsinki

  • tutkintonimike: tradenomi (AMK), laajuus 210 op
  • hakuaika: 6.-20.9.2017 15.00
  • päivätoteutuksen valintakoe 1.11.2017
  • ennakkomateriaalit
  • koulutus alkaa tammikuussa 2018
  • hakutilasto
  • Katso hakutiedot Opintopolusta

Alumnitarinoita

Verkostoitujan unelma

Verkostoitujan unelma

Missioni on viedä suomalaista osaamista maailmalle. Olen pyrkinyt tietoisesti tutustumaan uusiin ihmisiin ja rakentamaan verkostoa, joka tukee minua tässä unelmassa. Olen rakentanut verkostoja lapsesta asti.

Lue lisää

Näin homma etenee

Tutustu tarjontaan
www.haaga-helia.fi tai hakijanopas »

Hae hakuaikana

Osallistu valintakokeeseen

Valintakoe

Tulokset julkaistaan

Ota opiskelupaikka vastaan

Koulutus alkaa