Olet täällä

Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutus

Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutus

Tradenomi (AMK), laajuus 210 op, Toimipiste: Pasila

Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutus tarjoaa opiskelijalle laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja.

Keskeisiä käsiteltäviä aiheita ovat

  • yritysrahoitus,
  • kansainvälinen liiketoiminta sekä
  • talouden ja rahoitusmarkkinoiden toiminta.

Koulutuksessa paneudutaan riskien analysointiin, juridisiin ja verotuksellisiin kysymyksiin samoin kuin yhteiskuntavastuun merkitykseen liiketoiminnassa.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä alan toimijoiden kanssa, mikä antaa opiskelijalle hyvän näköalan työelämään ja mahdollisuuden verkostoitua alan asiantuntijoiden kanssa. Opiskelija valmistuu rahoituksen erityisosaajaksi, jolla on valmiudet toimia asiantuntijatehtävissä pankki-, vakuutus- ja rahoituspalvelualalla, yrityksissä tai julkisella sektorilla.

* * *

"Opiskelujen aikana olin työharjoittelussa Danske Bankissa, ja valmistuttuani aloitin samaisessa paikassa sijoitusneuvojana. Tehtäväni on tavata asiakkaita, löytää heidän tarpeensa ja etsiä niihin sopivat ratkaisut. Työharjoittelu ja oma aktiivisuus ovat auttaneet minua pääsemään haastavampiin tehtäviin hyvin nopeasti.

Ammattikorkeakoulussa saamiani oppeja pääsen hyödyntämään päivittäin: perus­teoriat ja syventävät tiedot rahoituksesta, markkinoista ja kansantaloudesta ovat osaamiseni perusta. Haaga-Heliassa on todella laaja kurssivalikoima ja asiantuntevat opettajat, minkä lisäksi koulu tekee erinomaista yhteistyötä yritysmaailman kanssa. Tämä avaa opiskelijoille paljon mahdollisuuksia löytää mieluisa työharjoittelupaikka ja opinnäytetyöaihe.

Tällä hetkellä toimin monipuolisissa taloussuunnittelun ja -raportoinnin tehtävissä Helsingin kaupungilla."

Arttu Väärälä, suunnittelusihteeri, Helsingin kaupunki
 

Tutustu myös toisen alumnin tarinaan täällä.

Kevään 2017 yhteishaku päivätoteutukseen

toimipiste: Pasila

Kevään 2017 yhteishaku päivätoteutukseen

toimipiste: Pasila

Näin homma etenee

Tutustu tarjontaan
www.haaga-helia.fi tai hakijanopas »

Hae hakuaikana

Osallistu valintakokeeseen

Valintakoe

Tulokset julkaistaan

Ota opiskelupaikka vastaan

Koulutus alkaa