Olet täällä

Valintakokeet

Valintakokeet

Suomenkielisiin päivätoteutuksiin ei pääsääntöisesti lähetetä erillistä valintakoekutsua. Tiedot valintakokeista, ennakkotehtävistä ja ennakkoaineistoista löydät tältä sivulta.

Mikäli haluat tulostaa ennakkomateriaalin, kannattaa suosia Internet Exploreria.

Kaikki valintakoekutsut on lähetetty hakijoille sähköpostilla. Jos et ole saanut valintakoekutsua sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansion. Jossain tapauksissa kyseinen viesti ohjautuu automaattisesti sinne. Huom. seuraavista hakukohteista ei lähde lainkaan valintakoekutsua, kaikki hakukelpoiset hakijat ovat automaattisesti tervetulleita: matkailun koulutus (Porvoo), liiketalous päivätoteutus (Helsinki, Porvoo), myyntityö koulutus, finanssi- ja talousasiantuntijan koulutus, myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutus ja tietojenkäsittely päivä.

Huomaathan, että sinun tu­lee myös täyttää yhteishaun hakulomake hakuaikana 6.9. - 20.9.2017 hakuajan päättymiseen klo 15.00 men­nessä osoitteessa www.opintopolku.fi. Tarkemmat valintaperusteet löydät Opintopolusta.

 

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot

Tältä sivulta löydät tietoa ylempien ammattikorkeakoulututkintojen valintakokeista, ennakkotehtävistä ja ennakkoaineistoista. Huomaathan, että sinun tu­lee myös täyttää yhteishaun hakulomake hakuaikana 15.3.- 5.4.2017 hakuajan päättymiseen klo 15.00 men­nessä osoitteessa www.opintopolku.fi. Tarkemmat valintaperusteet löydät Opintopolusta.

Mikäli haluat tulostaa ennakkomateriaalin, kannattaa suosia Internet Exploreria.

Kaikki valintakoekutsut on lähetetty hakijoille sähköpostilla. Jos et ole saanut valintakoekutsua sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansion. Jossain tapauksissa kyseinen viesti ohjautuu automaattisesti sinne.