Olet täällä

Digitekijä fast track -koulutus

Digitekijä fast track -koulutus

KENELLE

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää digiosaamistasi tai syventää sitä.

Koulutus on suunnattu jo työelämässä toimineille perustutkinnon omaaville henkilöille, jotka toimivat nyt tai tulevaisuudessa verkkokaupan ja verkossa myymisen tai digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen parissa.

HYÖTY OPISKELIJALLE

Opit käytännön case työskentelyn kautta parhaiden ammattilaisten ohjauksessa digitaalisuudesta laaja-alaisesti.  Koulutusmoduulit sisältävät kokonaisuuksia liittyen digitaalisiin aihealueisiin kuten strateginen muutosjohtaminen, digitaalisuus palveluliiketoiminnassa, asiakaslähtöiset kehittämismenetelmät ja verkkokaupan menestyksen kulmakivet. Lisäksi osana koulutusta voit valinnaisena suorittaa joko Microsoft Dynamics-  tai Google AdWords/Analytics serfikaatin.

Koulutus muodostaa 15 opintopisteen kokonaisuuden, jonka voi hyödyntää, jos jatkossa suorittaa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon Haaga-Heliassa, Metropoliassa tai Laureassa.

HYÖTY YRITYKSELLE

Työntekijä toteuttaa osana koulutusta yrityksesi digitaalista kehittämistyötä. Työntekijänne pystyy syventämään digitaalista osaamistaan ja jatkossa vaikuttamaan yrityksen verkkomyynnin kehittämiseen. Tavoitteena on tukea oppimista ja osaamista ja tarjota työkaluja liittyen verkkomyynnin kasvattamiseen.

MODUULIT JA AIKATAULU

Koulutus järjestetään 1.1.2017-31.5.2017 välisenä aikana ja sisältää 15 opintopisteen laajuisen kokonaisuuden, johon sisältyy 5 lähipäivä työskentelyä sekä etätyönä tehtäviä harjoituksia.

Koulutus muodostuu 5 eri moduulista, joissa käsitellään digitaalisen ympäristön strategista muutosjohtamista, digitaalisuutta palveluliiketoiminnassa, käydään läpi asiakaslähtöisiä kehittämismenetelmiä, verkkokaupan menestyksen kulmakiviä sekä verkkomarkkinoinnin ja myynnin ratkaisuja ja työkaluja.

Kurssin aikana kehitetään omaa tai yrityksen digitaalista kehitysprojektia.

Koulutus järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksella

KOULUTTAJAT

Kurssin vetäjinä toimivat verkkokauppakokemusta omaavat huippuohjaajat:

  • Jarmo Sarkkinen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Pia Hellman, Metropolia ammattikorkeakoulu
  • Pirjo Elo, Metropolia ammattikorkeakoulu
  • Miika Malinen, Minnom Ltd
  • Ville Saarikoski, Laurea ammattikorkeakoulu
  • Eija Lipasti, Laurea ammattikorkeakoulu

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssille mukaan mahtuu 30 opiskelijaa. Kurssin hinta on 1990 + € alv 24 %.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Haaga-Heliaan Tiina Laiho (tiina.laiho2(at)haaga-helia.fi) 15.12.2016 mennessä.

Haaga-Helia & Metropolia ja Laurea ammattikorkeakoulut järjestävät yhdessä keväällä 2017 kevätlukukauden kestävän yrityksille ja yritysten työntekijöille suunnatun

Digitaalisen liiketoiminnan

”DIGITEKIJÄ FAST TRACK”- koulutuksen