Olet täällä

Sidosryhmälehti Signals

Sidosryhmälehti Signals

Signals on ajankohtainen ja persoonallinen aikakauslehti, jonka jokaisessa numerossa käsitellään yhtä teemaa monesta eri näkökulmasta. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lehti on suunnattu kaikille tieteestä ja yritysmaailmasta kiinnostuneille – Haaga-Helian alumneille, kumppaneille, opiskelijoille ja henkilökunnalle. Seuraava numero ilmestyy toukokuussa 2019. Signalsin englanninkielinen sisarlehti Global Signals ilmestyy kerran vuodessa. Seuraava numero ilmestyy loppuvuodesta 2019.

Molempien lehtien näköisversiota voi lukea Issuussa.

 

Uusimmat numerot

Signals 1/2019

Ennen yritykset rakensivat menetystarinoitaan hiomalla innovaatioitaan tuotekehityspoteroissa piilossa muilta. Nykyään onnistuminen edellyttää huomattavasti ketterämpää, kokeilevampaa ja osallistavampaa toimintakulttuuria.

Sidosryhmälehtemme Signals 1/2019 teemana on kokeilukulttuuri.

Näkökulmansa aiheeseen tuovat mm. Sitralta johtava asiantuntija Kalle Nieminen ja kiertotalousasiantuntija Merja Rehn sekä Fazer Leipomot Suomen tuotekehitys- ja innovaatiojohtaja Juhani Sibakov. Urheilullisen näkökulman asiaan tuo entinen nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokas sekä liikunnan alan yrittäjä, fysiikkavalmentaja ja bloggaaja Oona Tolppanen. Lehdessä esitellään myös Haaga-Helian omaa kokeilukulttuuria esimerkiksi 3AMK-yhteistyön ja LAB8:n kautta

 

 

Global Signals 1/2019

Miten Suomi johdetaan tulevaisuuteen?  Suomen EU-puheenjohtajakauden kunniaksi vuoden 2019 Global Signalsin teema on "Leading Finland into the future".

Lehdestä voi lukea mm. innovaation, designin ja johtamisen professori Alf Rehnin ajatuksista suomalaisesta johtajuudesta sekä Haaga-Helian vararehtori Minna Hiilloksen näkökulmasta naisjohtajuuteen. Mukana myös Sari Kuvaja, Jussi Ahokas, Anna Sorainen ja monia muita.

 

 

 

Lehden päätoimittaja on Ari Nevalainen.

Yhteystiedot ja mediatiedot:
Ari Nevalainen (etunimi.sukunimi (at) haaga.helia.fi)
päätoimittaja
puh.  040 488 7008

 

eSignals

Verkkolehti eSignals tarjoaa laajasti tietoa ja näkökulmia Haaga-Helian tutkimuksesta ja ydinosaamisista sekä erilaisista ajankohtaisista aiheista. Tekstejä päivittyy sivulle jatkuvasti. Lisäksi eSignalsissa julkaistaan neljästi vuodessa teemanumero, jossa sekä haagahelialaiset että ulkopuoliset asiantuntijat kirjoittavat teemaan liittyviä tekstejä oman asiantuntemuksensa näkökulmasta. Sivustolla on tekstejä suomeksi ja englanniksi.

Countdown