Olet täällä

Haaga-Helian NetApp -levyjärjestelmän ylläpito

Haaga-Helian NetApp -levyjärjestelmän ylläpito

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy pyytää tarjouksia NetApp –levyjärjestelmän ylläpidosta alla olevan tarjouspyynnön mukaisesti.

 

Lataa tarjouspyyntödokumentit yhtenä zip-pakettina.

 

Hankinnan johdosta esitetyt kysymykset ja lisätiedot:

Kysymys 1:

Tuen jatkamiseen nykyisillä komponenteilla tarvitaan tarkempi kokoonpano ja sarjanumeroita. Kyseiset tiedot saadaan seuraavilla komennoilla:

NetApp -järjestelmästä:

  • ​sysconfig -a
  • environment status
  • license show

Brocade-kytkimistä:

  • ​chassisshow
  • licenseshow

Vastaus 1:

Jos tarjousta varten tarvitaan tarkempia tietoja Haaga-Helian laitteistoista, niin tietoturvasyistä e.m. komentojen tuottamat tiedot lähetetään vain pyynnöstä. Tietopyyntö pitää lähettää perjantaihin 15.4.2016 klo 12:00 mennessä osoitteeseen hankinnat@haaga-helia.fi

 

Kysymys 2:

Pitäisikö toimittajan kyetä todistamaan asiantuntemustaan, osaamistaan taaten asiakkaalle laadukkaan lopputuloksen Netapp teknologian osalta? Esim: "Toimittajalla on omassa organisaatiossaan tarjottavaan tuotteeseen Professional -tasolle sertifioituja teknisiä asiantuntijoita. Asiantuntijoiden CV:t ja sertifioinnit esitettävä tarjouksessa".

Vastaus 2:

Tarjouspyynnön kappaleessa 6 kuvataan tarjoajan soveltuvuutta koskevat vaatimukset. Teknistä pätevyyttä ei erikseen pyydetä todistamaan, eikä sitä huomioida pisteytyksessä, koska kyseessä on puhdas hintakilpailu. Mikäli tarjoajan pätevyydestä on epäilystä, Haaga-Helia voi pyytää lisäselvityksiä.