Olet täällä

Ylempien tutkintojen opintojaksot

Ylempien tutkintojen opintojaksot

Suorittaaksesi ylempien tutkintojen opintoja avoimessa AMK:ssa sinulla täytyy olla vähintään alempi korkeakoulututkinto ja kolmen vuoden työkokemus  valmistumisen jälkeen. Katso tarkemmat edeltävyysehdot.  Tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutkinto-opiskelijat ovat etusijalla ylempien tutkintojen opintojaksoille, mutta avoimen AMK:n opiskelijoita otetaan mukaan vapaille paikoille ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua opintojaksolle myös jonoon. Paikka opintojaksolla varmistuu aina ensimmäisellä opetuskerralla, jolloin on tärkeää olla paikalla. Kehittämistehtävää ei ole mahdollista tehdä avoimen opintojen aikana. Huomioithan, että uudet tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat opintoihin vasta elo-syyskuun vaihteessa, joten ilmoittautumistilanne muuttuu kesän aikana.

Voit opiskella liiketalouden, hotelli- ravintola-alan ja tietojenkäsittelyn suomen- tai englanninkielisten YAMK-tutkintojen opintojaksoilla. Poikkeuksena Journalismin ylempi ohjelma, jonne ei oteta avoimen opiskelijoita syksyllä 2017.

Löydät suomenkielisten koulutusten opintojaksokuvaukset täältä ja englanninkielisten täältä 

Jos olet suorittanut vähintään 30 opintopistettä koulutukseen soveltuvia YAMK-opintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta.

YLEMPIEN TUTKINTOJEN OPINTOTARJONTA AVOIMESSA AMK:SSA SYYSLUKUKAUDELLA 2017

 

Yhteystiedot

Ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset: Opintotoimistot

Opintojen suunnitteluun liittyvät kysymykset: koulutusvastaava  Päivi Vepsä paivi.vepsa(at)haaga-helia.fi
Degree Programme in International Business Management: Maria Jakubik, maria.jakubik(at)haaga-helia.fi