Olet täällä

Liiketalous

Liiketalous

Opiskele liiketaloutta - täydennä osaamistasi tai tähtää kohti AMK-tutkintoa!

Liiketalouden yksikössä valittavinasi ovat neljän eri koulutusohjelman opintojaksot harjoittelua ja opinnäytetyötä lukuun ottamatta. Voit suorittaa yksittäisiä moduuleja tai jos tähtäät tutkintoon, suorita vähintään 60 opintopistettä kyseiseen koulutusohjelmaan soveltuvia opintoja  ja voit hakea AMK-tutkintoon avoimen väylän kautta.

Suorita opinnot suositellun suoritusjärjestyksen mukaisesti. Tutustu opintojaksokuvauksiin ja huomioi mahdolliset edeltävyysvaatimukset.
Huom. Kielten ja matematiikan tasokokeet eivät koske avoimen AMK:n opiskelijoita.

Liiketalouden yksikön perusopinnot muodustuvat 15 op laajuisista moduuleista, joista ensimmäisen eli Liiketoimintaosaajan suorittaminen (tai vastaavien tietojen hallinta) on edellytyksenä muiden moduulien suorittamiselle. Moduulit muodostuvat pääsääntöisesti kolmesta osasta, jotka tulee suorittaa samanaikaisesti. Liiketoimintaosaaja-moduuli on tarjolla heti lukukausien alussa elokuussa ja tammikuussa (ei Fina). Moduulien suoritusjärjestys vaihtelee koulutusohjelmittain, joten tutustuthan alla oleviin koulutusohjelmakohtaisiin linkkeihin.

Liiketalouden koulutusohjelma

Opintoja on tarjolla päivä-,  monimuoto- ja virtuaaliopetuksena. Lisätietoja opetussuunnitelman sisällöistä, rakenteesta ja monimuoto-opintojen suoritusvaihtoehdoista löydät  täältä.

Heli16 opetussuunnitelman moduulien sisällöt ja kuvaukset

Tarjolla on myös jonkin verran Heli09 opetussuunnitelman opintoja, pääosin 2 - 3 vuoden ammattiaineita ja vapaasti valittavia opintoja, joten tarkistathan opintojaksokuvauksesta opintojaksojen edeltävyysehdot. Jos olet aloittamassa opintojasi ja tähtäät tradenomitutkintoon, valitse opinnot Heli16 opsista.

Heli09  opetussuunnitelma

Englanninkielisestä International Business-ohjelmasta löydät lisätietoa täältä

Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutusohjelma (päiväopetus)
Koulutusohjelman rakenteen ja opintojaksokuvaukset löydät täältä

Myyntityön koulutusohjelma (päiväopetus)
Koulutusohjelman rakenteen ja opintojaksokuvaukset löydät täältä

Näytöt ja Work&Study

Perinteisen lähiopetuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus kerryttää opintopisteitä näyttöjen ja Work&Studyn avulla  Lisätietoa mahdollisuuksista kerrotaan  lyhyessä videossa. Syksyn liiketalouden näyttöpäivät ovat 29.8, 28.10 ja 9.12.  Ilmoittautuminen näyttöön tapahtuu viimeistään kaksi viikkoa ennen näyttöpäivää, lisäksi ennakkotehtävät tulee palauttaa 1,5 viikkoa ennen näyttöpäivää Huom! avoimessa emme tee suoria hyväksilukuja. Löydät 29.8 näyttöohjeet täältä
 

SYYSLUKUKAUDEN 2017 OPETUSTARJONTA 

Yhteystiedot
Ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset: Opintotoimistot

Opintojen suunnitteluun liittyvät kysymykset: 
Liiketalouden koulutusohjelma: Koulutusvastaava  Päivi Vepsä, paivi.vepsa(at) haaga-helia.fi, puh. 040 488 7438
Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutusohjelma: Opinto-ohjaaja Janne Mertala, janne.mertala(at)haaga-helia.fi, puh. 040 488 7524
Myyntityön koulutusohjelma: Koulutusvastaava  Päivi Vepsä, paivi.vepsa(at) haaga-helia.fi, puh. 040 488 7438

Tervetuloa kuulemaan lisää liiketalouden opinnoista to 17.8 klo 17.30 Pasilan toimipisteeseen, luokka 1008

Katso myös:
Porvoon toimipisteen liiketalouden opetustarjonta

Kiinnostaako sinua liike-elämän monikulttuurinen viestintä? Katso lisätietoja Pro-paketista